Juwelier Tic-Tac - De Pryck

UURWERKEN

Horloges: een ruime keuze

Uurwerken bij Juwelier Tic-Tac

Heeft uw oude horloge zijn beste tijd gehad? Dan is het tijd voor een nieuwe! Maak uw keuze uit onze 14 merken van horloges van sportief, trendy, over klassiek tot exclusief. We hebben een erg uitgebreid gamma en dit binnen elk budget. Bent u op zoek om jouw geliefde, een vriend of familielid te verassen? Wij staan altijd voor u klaar en geven u graag nuttige tips en advies.


Wandklokken, weerstations en wekkers

Wekkers bij Juwelier Tic-Tac

Ook voor wandklokken, wekkers en weerstations bent u bij Juwelier TIC-TAC aan het juiste adres. Klassiek of modern, eenvoudig hanteerbaar of satelliet gestuurd, het gamma is zeer uitgebreid!

Tenslotte kan u ook bij ons ook steeds terecht voor de vervanging van je batterij of het plaatsen van een nieuwe lederen, metalen of andere band (Nyri), zelfs al werd het uurwerk niet bij ons aangekocht of verdelen we het merk niet.Horloges: een tijdloos relatiegeschenk


Bedank of verras uw medewerkers of klanten met een waardevol geschenk zoals een mooi horloge, een tijdloos product dat steeds erg gewaardeerd wordt en een onuitwisbare herinnering blijft.

Onze merken hebben ideale modellen in hun collectie in alle mogelijke prijsklassen. Kom langs en we kunnen samen een juiste keuze samenstellen. Indien gewenst kunnen deze horloges eveneens gegraveerd worden.  Voor verdere vragen en informatie willen wij u graag te woord staan in onze winkel.