Juwelier Tic-Tac - De Pryck

JUWELEN

Juwelen zilver en goud: vind het juweel dat bij u past

Juwelen bij Juwelier Tic-TacU kunt kiezen uit een erg uitgebreid gamma en voor ieders budget. Alle materialen komen in onze zaak aan bod: mooie zilvercollecties, al dan niet gezet met zirkonia. U vindt bij ons ook een ruim aanbod gouden juwelen 18 karaat zoals ringen, armbanden, hangers en kettingen, met en zonder briljanten. Ook voor de kleinsten vind je een leuke assortiment zilveren en gouden juwelen voor een bijzonder moment of bijzondere dag. Breng ons gerust een bezoekje en ontdek welke juwelen het best bij u passen.

Transformaties

Juwelen bij Juwelier Tic-TacWij maken van uw "oud goud" verkregen uit een erfenis of van uw persoonlijke, gedemodeerde juwelen een mooi, modern, nieuw juweel. Zo geeft u een nieuw leven aan uw goud in de vorm van een eigentijds ontwerp. Laat ook uw eigen stenen schitteren in een trendy juweel! U kiest het ontwerp en levert het nodige gewicht aan goud en u betaalt enkel het maakloon. Zowel het maken van ringen, oorringen, armbanden als halssnoeren behoren tot de mogelijkheid. Hiervoor werken we samen met gespecialiseerde firma’s. U bent altijd van harte welkom om een aantal voorbeelden vrijblijvend te komen bekijken in onze zaak.

Bekijk hier enkele voorbeelden.

Juwelen: een tijdloos relatiegeschenk

Bedank of verras uw medewerkers of klanten met een waardevol geschenk zoals een mooi juweel, een tijdloos product dat steeds erg gewaardeerd wordt en garant staat voor een onuitwisbare herinnering.

Onze collecties hebben ideale modellen in alle mogelijke prijsklassen. Kom langs en we kunnen samen een juiste keuze samenstellen. Indien gewenst kunnen de gekozen juwelen eveneens gegraveerd worden.  Voor verdere vragen en informatie willen wij u graag te woord staan in onze winkel.